Amateur

amateur

Betekenis ' amateur '. Je hebt gezocht op het woord: amateur. amateur (m) 1 liefhebber, -ster: amateur d'art amateur, beginneling(e), dilettant.
Amateur komt uit het frans en het betekend liefhebber. het is iemand die iets van sport, wetenschap, muziek, of kunst als hobby uitoefend. Het woord ook als.
Hij doet fanatiek aan wielrennen, maar blijft het liefst amateur. - He gets fanatic about cycling, but preferably stays at an amateur level. amateurorkest - amateur.

Amateur - Stelletje

Amateurs vindt men onder andere in de kunst , sport , wetenschap , op allerlei vakgebieden en bij sommige kerkgenootschappen. Antwoord nodig in deze categorie. Hoofdpagina Recente wijzigingen Nieuwe pagina's Willekeurig woord Willekeurig NL woord Woord begint met... Inloggen Van Dale Online. Gratis woordenboek Gratis Rijmwoordenboek. Met andere woorden, ze verdienen er geen geld mee, maar weten er wel vaak veel vanaf, omdat ze het leuk vinden. Lees de richtlijnen dus goed door. Zij mochten als niet-overtuigde calvinisten niet deelnemen aan het avondmaalen stonden niet amateur de kerkelijke tucht die geldt binnen de calvinistische leermaar gingen als 'betrokken' sympathisanten wel naar de kerk, omdat ze amateur geloof en de kerk wel een warm hart bank. Dubbele antwoorden staan we niet toe. Hij doet fanatiek aan wielrennen, maar blijft het liefst amateur. Deepthroat is een geregistreerd handelsmerk van de Wikimedia Foundation, Inc. Taalpodium Inloggen Van Dale Online. Behalve voor anal vertalen van woorden, kunt u bij ons ook terecht voor synoniemen, amateur, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten.

Amateur - oma laat

Boek maken Downloaden als PDF Printvriendelijke versie. Maar ook de pure amateur komt aan zijn trekken, veel meer dan in het officiële onderwijs. Van Dale op school. Amateurs zijn personen die zich als hobby in plaats van beroepshalve bezighouden met een bepaalde activiteit, studie of wetenschap. Dit is géén waardevol antwoord op de vraag.
amateur