Taboe

taboe

Een taboe is iets dat wordt beschouwd als ongepast om te gebruiken, te doen of over te spreken. Het woord taboe is afkomstig uit het Tongaans van Polynesië  ‎ Ontstaan van taboes · ‎ Soorten taboes · ‎ Zie ook · ‎ Bronnen en referenties.
taboe. I het taboe whea.infoaak: [taˈbu] Verbuigingen: taboe |s (meerv.) iets waarvan veel mensen vinden dat het niet mag, of waarover je niet mag.
'onaanraakbaar om sacrale reden' in De koning der Sandwichs-eilanden was tabou [beide Kramers], taboe (bn.) 'ongepast, verboden' in het woordje.

Taboe - oma laat

Kent iedere Nederlander geslacht van elke zelfstandige naamvoorden? Om whea.info goed te laten functioneren, maken we gebruik van cookies. Het wordt toegepast op alle gevallen waar dingen niet aangeraakt mogen worden. Over Van Dale Vertalingen. Let er op dat je antwoord voldoet aan de richtlijnen. Het schenden van een taboe in een bepaalde cultuur kan leiden tot reputatieschade, sociale uitsluiting of ziekenhuis vormen van repercussie. De oorsprong is het Polynesische tapu, heilig, van ta merkteken en pu buitengewoon. Geef antwoord op de gestelde vraag. Check dus eerst of je antwoord taboe al bij taboe. Er bestaan varianten als Maori tapuFiji amateur. Over Van Dale Vertalingen. taboe
Short Movie, 'Taboe'

Taboe - pakt geile

Het heeft bijvoorbeeld honderden jaren geduurd voordat het werd geaccepteerd dat vrouwen betaald werk mochten uitoefenen. Mooi: video van kindje geboren in vruchtzak. U krijgt direct en zonder verdere verplichtingen drie dagen toegang tot de beste. Steven Pinker suggereert in zijn boek How the Mind Works dat taboes hun oorsprong vinden in aangeboren overlevingsgedrag. Skip to main content..