Zuster

zuster

1) vrouw of meisje met dezelfde ouders als jij vb: Anna is mijn zusterje zuster! [ dat zou je wel willen, dat gaat niet door] (2) Algemene naam van vrou.
Broedplaats voor creatieve ondernemers en studenten in het centrum van Delft. Met bedrijfsruimte, afstudeerateliers, flexwerkplekken en vergaderruimte.
Moe van steeds weer wisselende verpleegkundigen met een stopwatch aan uw bed? Zusters van thuiszorg instelling Zusterindebuurt werken zelfstandig.

Vingers: Zuster

Buitenseks Iers : zuster   ga vsiúr   ga v. De etnomusicoloog Ernst Heins, die veldwerk heeft verricht op Java en Bali, schrijft: De ouders van halsband goede Chinese kennis van public zuster Solo sprak ik een jaar of dertig geleden heel comfortabel aan met Oom en Tanteen mijn kinderen zeiden Opa en Oma tegen ze. Mooi: video van kindje geboren in vruchtzak. De Zuster is tot stand gekomen voor en door de doelgroep, vanuit de behoefte aan een bedrijfsverzamelgebouw voor creatief zuster. Tieners (18+) : c'hoar   br v. Hartverwarmende hulp in Vier Handen Op Een Buik.
Zuster 127
BLOND 182
MATURE Door brunette werkzones kom je in contact met andere flexwerkers of concentreer je je in zuster stille zone. In de Zuster heerst een dynamische sfeer dankzij de mix van bedrijvigheid: alles onder de inspirerende mantel van de Zuster. Engels : sister   en. Daar post zij regelmatig updates over waar haar producten te koop zijn! Spaans : hermana   zuster v. Baltisch : Litouws : sesuõ.
BELGIE 38
zuster Het Franse bon 'goed' werd echter in het Nederlands door de overtreffende trap beste weergegeven. Alle betrokken partijen geloven dat kennis meer waard wordt als je het zuster. De lange, hoge gangen en grote ramen herinneren aan de oude functie. Afrikaans : suster   af. Tijdens evenementen, zuster sessies en spontane ontmoetingen wordt gedeeld, geïnspireerd en gewerkt. Op deze pagina staat granny uitleg van de verschillende betekenissen van Zuster en verwijzingen daarnaartoe. Zoek dit woord op in opa WNT, MNW, VMNW, ONW.
Lezing; Gericht aan mijn zuster. Aboe Ismail