Amateur

Amateur

Amateur komt uit het frans en het betekend liefhebber. het is iemand die iets van sport, wetenschap, muziek, of kunst als hobby uitoefend. Het woord ook als.
Een amateur is een persoon. [Oorzaak, reden of aanleiding] beoefent een vak, kunst of sport uit liefhebberij; voorziet niet in zijn levensonderhoud met wat hij.
Uitspraak: [amaˈtør] Verbuigingen: amateur |s (meerv.) 1) iemand die iets niet als beroep doet, maar voor zijn of haar plezier Voorbeelden: `Hij doet fanatiek aan. AMATEUR NIGHT - Sexual roleplay Scene (Comedy - 2016)
Amateur

Amateur - Samir

De tekst is beschikbaar onder de licentie Creative Commons Naamsvermelding-Gelijk delen.. Skip to main content.. Tsjechisch : amatér   cs m bezield. Misschien is je antwoord al gegeven? Elke week hetzelfde stelletje amateurs, die scheidsrechters hier! De term amateur heeft soms ook een negatieve connotatie, waarbij wordt gedoeld op de mindere kwaliteit van de uitvoering. Hij doet fanatiek aan wielrennen, maar blijft het liefst amateur. Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. Veel amateurs, maar ook beroepsmatige onderzoekers, gebruiken nestkasten om vogels in hun natuurlijke Amateur te bestuderen. Kunstbeoefening door amateurs Amateur bevorderd worden. Krijg antwoord op die ene vraag. Engels : amateur   en. Boek maken Downloaden als PDF Printvriendelijke versie.