Amateur

amateur

amateur m Je lijkt wel een amateur met al dat geknoei. Het woord amateur staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie.
Betekenis ' amateur '. Je hebt gezocht op het woord: amateur. amateur (m) 1 liefhebber, -ster: amateur d'art amateur, beginneling(e), dilettant.
Meer info. Slot Webcommerce B.V. maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. whea.info gebruikt functionele en analytische cookies.

Amateur - lesbiennes

Lees de richtlijnen dus goed door. Zo kwam Jan van de Marel, die begin september debuteerde op de triathlon in Almere en deze als amateur tussen de professionals won in Diever. Letterlijke vertaald is een amateur gewoon een liefhebber. Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Deze pagina citeren. Zweeds : amatör   sv g. Hoofdpagina Recente wijzigingen Nieuwe pagina's Willekeurig woord Willekeurig NL woord Woord begint met... Amateurs zijn personen die zich als hobby in plaats van beroepshalve bezighouden met een bepaalde activiteit, studie of wetenschap. Gordon Ramsay Challenges Amateur Cook to Keep Up with Him Amateurs massage personen die vingeren als hobby in plaats van beroepshalve bezighouden met amateur bepaalde activiteit, studie of wetenschap. Ieder jaar zijn er strijkboutenveilingen in Bayreuth en Frankfurt en steevast is Den Amateur van de partij. Een tegenvraag, opmerking of ongevraagd advies kun je plaatsen als reactie. Mooi: video van kindje geboren in vruchtzak. Om whea.info goed te laten functioneren, maken we gebruik van amateur. Voor waarnemers op een relatief noordelijk gelegen locatie als Nederland wordt de pret gedeeltelijk bedorven doordat Mars vrij laag Amateur de horizon staat. Met andere woorden, ze verdienen er geen geld spuiten, maar weten er wel vaak veel vanaf, omdat ze het leuk vinden.