Anaal

Anaal

Het woord anaal staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd ' anaal ' herkend door.
Anale sex is iets wat bijna iedereen voor elkaar kan krijgen. Mits je niet in deze valkuilen stapt.
anaal [m.b.t. de anus] anal [idem], van latijn anus (vgl. anus). Woordenboek der Nederlandsche taal (WNT) & Middelnederlandsch.

Anaal - therapeut

Wees realistisch: anale sex is iets wat je —al helemaal de eerste keer- met beleid moet doen. Ook op deze website. Hoe serieus moet je de houdbaarheidsdatum nemen? Wel glijmiddel gebruiken mr dan doet het geen pijn bij mij tenminste niet. Als de kringspier geforceerd verwijd wordt kan er inderdaad wel schade ontstaan. Ook op deze website. Zoek meer berichten van Princesse Suze. TIP: Bij anaal is slaolie klinkt raar het beste glijmiddel. Anale seks is anders fetish vaginale, door het ontbreken van vaginaal vocht en de aanwezigheid van sluitspieren. Dat is een reflex van de sluitspier. Keertje doen als je je er helemaal prettig bij voelt. Beter in anale seks? Zolang je voorzichtig bent en niets scheurt, is er niets aan de hand. Te smal — Anaal van de meest Harig fouten is Anaal een man opeens zijn penis Casting begint te duwen.
Anaal