Duits

Duits

Bij Vertalen Duits Nederlands kun je gratis en eenvoudig woorden en zinnen Vertalen Duits Nederlands. Klik hier om direct jouw tekst te vertalen!.
Op Vertalen Duits kun je eenvoudig en snel woorden en teksten vertalen van het Duits naar het Nederlands. Ook kun je vertalen van Nederlands naar Duits.
Vertaal zinnen van en naar het engels, spaans, duits, frans, italiaans en meer. In de meeste gevallen zijn dit variëteiten die in het verdere verleden in Duits periferie van het Duitse taalgebied zijn ontstaan. Ook op deze website. Duits is wel gebaseerd op het Teen. Dit zijn de twee enige op het Duits gebaseerde creooltalen. Hoe het is om moeder te zijn.

Duits - heeft zwarte

Marathi : जर्मन   mr. Tevens zijn wij momenteel bezig met het ontwikkelen van een nieuwe vertaalmodule. Het Nederlands en het Duits zijn zeer nauw verwante talen en kennen dus zeer veel cognaten. Occitaans : Aleman   oc. Duits Deutsch Duitsland , Oostenrijk , Zwitserland , België Oostkantons , Luxemburg , Frankrijk Elzas , Liechtenstein , Italië Zuid-Tirol , Denemarken Zuid-Jutland , verspreide gemeenschappen in Oost-Europa , emigranten in Verenigde Staten , Latijns-Amerika en Namibië Indo-Europees. Brazilië Antônio Carlos en Pomerode. Deze wordt weer uitgesproken als een oi, zoals in hoi.