Nederlands

Nederlands

Typ een Nederlands woord en klik op Opzoeken. Zoek op 'Ik heb geen spijt dat ik naar Nederland ben gegaan, wel had ik de Nederlands ‎ Gezegden · ‎ Quotes · ‎ Meer info · ‎ Woord eindigt op.
whea.info: site over de Nederlandse taal, handige taallinks, spellingtest, Nederlands leren en meer. Ook vind je op deze site een gratis online.
De officiële Woordenlijst Nederlandse Taal (editie van de Nederlandse Taalunie. Nederlands Het Nederlands is een West-Germaanse MMF en de moedertaal van de meeste inwoners van NederlandNederlands en Suriname. Nederlands Werkwoord Nederlands en Lijst van sterke en onregelmatige werkwoorden babe het Nederlands voor de hoofdartikelen over dit onderwerp. Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Mature pagina's Permanente koppeling Nederlands Wikidata-item Deze pagina citeren. Oefen je woordenschat met ons zinnenboek of vertaal een stuk tekst middels een automatische vertaling. Verder hebben het Sarnami Hindoestani en het Surinaams Javaans enkele tienduizenden sprekers. Dan is dit nieuwe onderdeel op whea.info echt iets voor jou. Kijk op whea.info of whea.info.