Openbaar

openbaar

De reisplanner voor het openbaar vervoer bij Routenet.
Uitspraak: [opə(n)ˈbar] voor iedereen zichtbaar of toegankelijk Voorbeelden: `de openbare weg`, ` openbaar vervoer`Antoniem: privé Synoniem: publiek een  ‎ Openbaar bestuur · ‎ Openbaar Ministerie · ‎ Openbaar groen · ‎ Openbaar ambt.
Ons openbaar vervoer is dé manier om de stad te leren kennen en alle bezienswaardigheden en attracties te bezoeken. Met 15 tramlijnen, 43 buslijnen.

Openbaar - vunzige opa's

Bezoekt u voor een dag of een aantal dagen Amsterdam en komt u via de Luchthaven Schiphol? Met GVB naar de buurten. Die nummers staan duidelijk op de voertuigen aangegeven — soms zelfs duidelijker dan de bestemming — en vaak zegt men dat een bepaalde bestemming met een bepaald lijnnummer bereikbaar is. Het is een vorm van personenvervoer, ongeacht of die op publieke of privédomeinen ingericht wordt. In België bestaan gecombineerde formules bus of tram voor de heenreis — taxi voor de terugreis tegen een forfaitair bedrag TOV-biljet. Een Verklaring Omtrent het Gedrag VOG is een verklaring waaruit blijkt dat uw gedrag in het verleden geen bezwaar vormt voor het vervullen van een specifieke taak of functie in de samenleving. Heeft u niet de Nederlandse nationaliteit? openbaar Ik heb anaal klacht. Ga naar openbaar inhoud. Voor het verhoor mag u met een advocaat praten. Privacy - pijpen cookieverklaring. Individueel openbaar vervoer wordt ook aangeduid als besloten vervoer. Openbaarvervoerbedrijven hebben meestal een vervoerplicht openbaar hen dwingt iedereen die daar om vraagt te vervoeren, mits de reiziger het geldende tarief betaalt en zich aan de gebruikelijke fatsoensregels houdt. 10 geboden van... HET OPENBAAR VERVOER!