Tiener

tiener

Van je 13e tot en met je 17e, in nederland ben je vanaf je 18e volwassen en vanaf je 21e onafhankelijk. 6 jaar geleden. 0 0. 0 0. Reactie plaatsen. Karena.
tiener (iemand in de leeftijd tussen 10 en 19 jaar). M. Philippa e.a. Etymologisch Woordenboek van het Nederlands. tien telw. '10' Onl. tēn in ten.
Je bent een tiener vanaf je 13de verjaardag tot de dag voor je 20 wordt. http:// whea.info Sommige mensen vinden dat je met.

Eindelijk: Tiener

Tiener Geen Nederlands voor tiener tiener '. Dit is géén waardevol antwoord op de vraag. Van Dale op school. Je kunt alleen een video toevoegen die al op een andere video-website staat. Tiener zelfstandig gebruikte rangtelwoord tiendeals naam voor een belasting aan gebruikers van gepachte grond, die bestond uit ongeveer een tiende deel van de daarop geoogste gewassen of geboren dieren, compilatie betalen aan de landheer.
PIJPEN Duits
Tiener 560
Trio MILF
Felix Jaehn - Ain’t Nobody (Loves Me Better) ft. Jasmine Thompson
tiener

Tiener - Naomi

Kent iedere Nederlander geslacht van elke zelfstandige naamvoorden? whea.info teener is 'n verkorting van teenager. GoeieVraag is geen forum. Naast de gebruikelijke puzzelwoorden kom je tijdens je zoekopdrachten duizenden weetjes tegen. Let er op dat je antwoord voldoet aan de richtlijnen. JohnDeereiseenmooietrekkergroetj vraagt: "Hoeveel liter sperma heeft een man in zijn... Van Dale Uitgevers is de meest toonaangevende en gezaghebbende uitgever van woordenboeken in Nederland en België.