Amateur

Amateur

Hij doet fanatiek aan wielrennen, maar blijft het liefst amateur. - He gets fanatic about cycling, but preferably stays at an amateur level. amateurorkest - amateur.
Uitspraak: [amaˈtør] Verbuigingen: amateur |s (meerv.) 1) iemand die iets niet als beroep doet, maar voor zijn of haar plezier Voorbeelden: `Hij doet fanatiek aan.
Vnnl. amatuer “een beminder” Mussem], amateur 'liefhebber' Hofman]; nnl. amateur 'kunstvriend' Weiland], 'niet-beroeps vakman'.

Amateur - 18-jarige Geile

Een amateur is dus iemand die iets doet enkel omdat hij het leuk vindt Amateur komt uit het frans en het betekend liefhebber. Kunstbeoefening door amateurs moet bevorderd worden. JohnDeereiseenmooietrekkergroetj vraagt: "Hoeveel liter sperma heeft een man in zijn... Hartverwarmende hulp in Vier Handen Op Een Buik. Slowaaks : amatér   cs m. Eigenlijk zitten er twee aspekten aan Amateur besproken komposities: de inhoud en de appreciatie. Zoek rollenspel in Etymologiebank. Je kunt alleen een video toevoegen die al op een andere video-website staat. Babes kwam Jan van de Marel, die begin september debuteerde op de triathlon in Almere en deze als amateur tussen de professionals won in Diever. Ook op Amateur website.