Amateur

amateur

Een amateur is een persoon. [Oorzaak, reden of aanleiding] beoefent een vak, kunst of sport uit liefhebberij; voorziet niet in zijn levensonderhoud met wat hij.
Hij doet fanatiek aan wielrennen, maar blijft het liefst amateur. - He gets fanatic about cycling, but preferably stays at an amateur level. amateurorkest - amateur.
Vnnl. amatuer “een beminder” Mussem], amateur 'liefhebber' Hofman]; nnl. amateur 'kunstvriend' Weiland], 'niet-beroeps vakman'.

Amanda: Amateur

Amateur 909
Amateur Grote lul
Amateur 325
Sokken 870

Amateur - hoor

Nieuwe structuren zullen geen verandering brengen, zolang amateurs het voor het zeggen hebben. Nette mensen in een nieuwe tijd ,. Amateurs zijn personen die zich als hobby in plaats van beroepshalve bezighouden met een bepaalde activiteit, studie of wetenschap. Dat beide tentoonstellingen in Parijs op verschillende lokatie plaatsvinden, heeft tot gevolg dat men de intimiteit van dit oeuvre, dat zich vooral richt tot de ware amateur, nog beter kan genieten. Mooi: video van kindje geboren in vruchtzak. Vertaling jaarverslagen en corporate communicatie. amateur
Geen resultaat webcam ' amateur '. Woord van de Dag. Niet aangemeld Overleg Bijdragen Registreren Aanmelden. U krijgt direct en amateur verdere verplichtingen drie dagen toegang tot de beste. Van Dale verzorgt een groot en gevarieerd aanbod met tientallen titels op taalgebied om taalgebruikers effectief te ondersteunen.