Duits

Duits

NU Beter Duits, in samenwerking met Werkgroep 'Deutsch macht Spass'. Maak de dagelijkse korte test en word elke dag een beetje beter in het schrijven van.
Het Duits is een taal die door veel mensen gesproken wordt. . Het Duitse kabinet heeft ingestemd met een wetsvoorstel dat voorziet in het straffen van.
Op Vertalen Duits kun je eenvoudig en snel woorden en teksten vertalen van het Duits naar het Nederlands. Ook kun je vertalen van Nederlands naar Duits.

Duits - 18-jarige

Het Waterpools Wasserpolnisch , gesproken in Opper-Silezië kent veel ontleningen aan het Duits, maar wordt als een Pools dialect beschouwd. Armeens : Գերմանական   hy , Գերմաներեն   hy. In Noord-Amerika zijn dat er ongeveer twee miljoen. Jiddisch : דײַטש   yi. Deze werkt vaak zo, je haalt de -en van het werkwoord af. Duits : Deutsch   de o. In het Nederlands doen we dit sowieso al.

Duits - 18-jarige Geile

Deze worden de Wolgaduitsers genoemd. Het Duits is, zoals eerder gezegd, te verdelen in drie grote groepen. Ook weet je hier zeker dat jouw vertaling grammaticaal klopt, en dat de laatste taal veranderingen zijn doorgevoerd. Sowieso hoe dan ook. Hoofdpagina Recente wijzigingen Nieuwe pagina's Willekeurig woord Willekeurig NL woord Woord begint met... Viel Spaß bei Deutsch! Kannada : ಡಚ್   kn. Duits