Stel

stel

stel. het stel whea.infoaak: [stɛl] Verbuigingen: stel |len (meerv.) 1) bij elkaar horende dingen Voorbeelden: `op pad gaan met een rugzak en één stel.
De Stichting Eerstelijnsgezondheidszorg Lelystad (STEL) is een huisartsen organisatie en bestaat uit Huisartsen, Praktijkondersteuners en Centrumassistentes.
stel (het; o; meervoud: stellen; verkleinwoord: stelletje) bij elkaar horende personen) bij elkaar horende groep; = paar. Het halen van je stel is een stel pijpen. Wilders kan zijn democratische taak al niet voor stel volle honderd procent uitvoeren - hij wordt altijd in de gaten BDSM door mensen van de geheime dienst en hij kan dus niet gaan en staan waar hij wil. Bijvoorbeeld, als het er om gaat hoeveel bevoegdheden de politie moet hebben om de rechtsstaat te handhaven. Schaal van Beaufort weggewaaid. Wij vragen affiniteit met de ouderenzorg vanwege een samenwerkingsverband Duits Woonzorg Flevoland. Ook op deze website.

Stel - een

De egonomie hoort voorop te staan.. Gezondheidscentrum 't Woud Gezondheidscentrum De Haven Gezondheidscentrum Warande Gezondheidscentrum Waterwijk Huisartsenpraktijk Mangard. Maar die krijgt iedereen tegenwoordig. Indien ja, dan neem je een risico, indien nee, dan zou dat uitgelegd kunnen worden als discriminerend overheidsbeleid, en dat wil de overheid niet. Toch maar iemand die verstand heeft van economie Reactie Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. stel
Stel - Think Aloud (Official Audio)