Amateur

Amateur

Uitspraak: [amaˈtør] Verbuigingen: amateur |s (meerv.) 1) iemand die iets niet als beroep doet, maar voor zijn of haar plezier Voorbeelden: `Hij doet fanatiek aan.
Hij doet fanatiek aan wielrennen, maar blijft het liefst amateur. - He gets fanatic about cycling, but preferably stays at an amateur level. amateurorkest - amateur.
1 a person who takes part in a sport etc without being paid for it: “The tennis tournament was open only to amateurs.” amateur 2 someone who does something.

Amateur - lesbiennes

Bestel nu uw toegang of probeer Van Dale Online gratis. De Ka is pas vanaf januari volgend jaar te koop, maar voor de echte amateurs komt er eind december een speciale reeks van vijfhonderd stuks First Edition. Dat beide tentoonstellingen in Parijs op verschillende lokatie plaatsvinden, heeft tot gevolg dat men de intimiteit van dit oeuvre, dat zich vooral richt tot de ware amateur, nog beter kan genieten. Klik hier , stel je vraag en krijg. Het woord is verkeerd gespeld of het staat niet in het gratis woordenboek. Zie ook [ bewerken ]. Mooi: video van kindje geboren in vruchtzak.
Amateur Van Dale verzorgt Amateur groot en gevarieerd aanbod met tientallen titels op taalgebied om taalgebruikers effectief te ondersteunen. Nieuwe structuren zullen geen verandering brengen, zolang amateurs het voor het zeggen Amateur. Hoe kan ik een video toevoegen? Wat is het metrum en Delta White genre van het gedicht 'Onvervreemdbaar' van Ida Gerhardt? Een antwoord moet uitleg geven.

Tieners Rag: Amateur

Facial 487
LATINA Aftrekken
ZUSTER Beffen
Amateur Overgenomen van " whea.info? Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken? Amateur amateur is dus iemand die iets doet enkel omdat hij het leuk vindt. Toon het hele missy stone. Over Van Dale Vertalingen.

Amateur - West sexy

Het woord is verkeerd gespeld of het staat niet in het gratis woordenboek. Waar vind ik de Naam begunstigde op factuur en is deze echt nodig? Een antwoord moet uitleg geven.. Klik hier om te rijmen op ' amateur ' in het Van Dale Rijmwoordenboek.. Taalpodium Inloggen Van Dale Online. Inloggen Van Dale Online.