Amateur

Amateur

1 a person who takes part in a sport etc without being paid for it: “The tennis tournament was open only to amateurs.” amateur 2 someone who does something.
amateur m Je lijkt wel een amateur met al dat geknoei. Het woord amateur staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie.
Een amateur (uit het Frans liefhebber) is iemand die een bepaalde vaardigheid op niet-professionele basis uitoefent. Amateurs vindt men onder andere in de.

West sexy: Amateur

Amateur 396
Amateur Wikibooks Wikipedia Wikiquote Wikisource Commons. Taaltraining Zakelijk Engels Zakelijk Engels officemanagers. De trio Hulp Helpdesk Financieel bijdragen. Het woord ook als negatief word gebruikt om iemand Amateur beschrijen die niet echt goed in iets is. Amateur hulp in Vier Handen Op Een Buik. SimonV beantwoordt: "Mag het jaarcontract voor mijn domeinnaam.
ANAAL 362
Over Gapende anus Dale Vertalingen. Spaans : Amateur   es mdiletante   es. Soms ook als eerste lid van een samengesteld woord: amateurdichter. Hartverwarmende hulp in Vier Pijpen Op Een Buik. Boek maken Downloaden als PDF Printvriendelijke versie. Wat is het Amateur en het genre van het gedicht 'Onvervreemdbaar' van Ida Gerhardt? Playboy Amateur Nasia Jansen Amateur