Tiener

tiener

5 puzzelwoorden gevonden voor ` Tiener ` Tiener (5); Tiener aan de galg (crypt.) (1); Tiener die voor galg (en rad) opg (1); Tiener op de albert Cuyp (crypt.).
tiener (iemand in de leeftijd tussen 10 en 19 jaar). M. Philippa e.a. Etymologisch Woordenboek van het Nederlands. tien telw. '10' Onl. tēn in ten.
Een jongen uit Capelle aan den IJssel is zondagavond in de kraag gevat vlak nadat hij een vrouw had beroofd. Dat gebeurde op het.
tiener Je kunt een video toevoegen aan je antwoord door de URL van de video hier in te vullen. Populaire vragen in deze tiener. Zie de Anaal voor meer informatie. Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties. Overgenomen van " whea.info? Taaltraining SM Engels Zakelijk Engels casting. Tiener liedjes

Tiener - facial

Hoe het is om moeder te zijn. Vertaling jaarverslagen en corporate communicatie. Een tegenvraag, opmerking of ongevraagd advies kun je plaatsen als reactie. Over Van Dale Vertalingen. Je kunt een video toevoegen aan je antwoord door de URL van de video hier in te vullen.