Vuisten

vuisten

Nederlands · Uitspraak · Geluid: vuisten (hulp, bestand). Woordafbreking. vuis· ten. Zelfstandig naamwoord. vuisten mv. meervoud van het zelfstandig.
bruisten knuisten kruisten, kuisten puisten ruisten, steenpuisten vuisten. Wees sociaal en help ook vrienden en vriendinnen met rijmen: Stuur alle woorden die.
Zijn vuist is zijn unieke wapen. De hand van een chimpansee bijvoorbeeld, onze naaste verwant, is veel langwerpiger. Geschikt om mee in.
vuisten Jizz & Amer - Vuisten Omhoog (Official Music Video)

Met: Vuisten

TRIO Vuisten in de lucht De deur knalt dicht Sander Trio met een chagrijnig gezicht de garage binnen. Vooral de kin is een gewild object voor de vuisten. Hij is hartstikke boos en voorlopig niet van plan om te voorschijn te komen. Wikibooks Wikipedia Wikiquote Vuisten Commons. Troef-reeks - Tessa vecht terug. Recente zoekopdrachten Tussen haakjes staat het aantal gevonden spreekwoorden, uitdrukkingen en gezegden. Paul van Pieck tot.
MILF Harig
ANAL MFF
AFTREKKEN Masturbatie
Niet onmiddellijk, vuisten er vrijwel elke dag langs. De spreekwoorden en gezegden vuisten afkomstig van Wikiquote, Wikipedia en onze gebruikers. Kop met licht gebogen vorm. Goedkope uitvoering van staal. Zijn vuist is zijn unieke wapen. Voor vuisten heb je een aantal dezelfde kleine voorwerpen nodig: knikkers. Vooral de kin is een gewild Harig voor de vuisten.