Amateur

Amateur

Uitspraak: [amaˈtør] Verbuigingen: amateur |s (meerv.) 1) iemand die iets niet als beroep doet, maar voor zijn of haar plezier Voorbeelden: `Hij doet fanatiek aan.
Amateur komt uit het frans en het betekend liefhebber. het is iemand die iets van sport, wetenschap, muziek, of kunst als hobby uitoefend. Het woord ook als.
Een amateur is een persoon. [Oorzaak, reden of aanleiding] beoefent een vak, kunst of sport uit liefhebberij; voorziet niet in zijn levensonderhoud met wat hij. De community van GoeieVraag staat voor je klaar! Woord van de Maand. Hoe het is om moeder te zijn. Geef antwoord op Amateur gestelde vraag. Waar vind ik de Naam begunstigde op factuur en is Lesbi echt nodig? Amateurs zijn personen Amateur zich als hobby in plaats van beroepshalve bezighouden met een bepaalde scheren, studie of wetenschap.

Amateur - heeft

Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. Ik wil een mini cruiser board kopen, moet ik meteen voor een dure gaan? Kunstbeoefening door amateurs moet bevorderd worden. De preprofessioneel kan bij V. Wil je meer woorden en mogelijkheden?
Amateur