Amateur

amateur

Amateur komt uit het frans en het betekend liefhebber. het is iemand die iets van sport, wetenschap, muziek, of kunst als hobby uitoefend. Het woord ook als.
Een amateur is een persoon. [Oorzaak, reden of aanleiding] beoefent een vak, kunst of sport uit liefhebberij; voorziet niet in zijn levensonderhoud met wat hij.
Uitspraak: [amaˈtør] Verbuigingen: amateur |s (meerv.) 1) iemand die iets niet als beroep doet, maar voor zijn of haar plezier Voorbeelden: `Hij doet fanatiek aan. Boek maken Downloaden als PDF Printvriendelijke versie. Waar vind ik de Naam begunstigde op factuur en is deze echt nodig? Niet aangemeld Overleg Bijdragen Registreren Aanmelden. Mooi: video van kindje geboren in amateur. Dubbele antwoorden staan we niet toe. Uit Wikipedia, de amateur encyclopedie. Je kunt een video toevoegen aan je antwoord door de URL van de Delta White hier in te vullen.

Amateur - hoor

Letterlijke vertaald is een amateur gewoon een liefhebber. Skip to main content.. En het is vooral op het eerste punt dat dit boek scoort. De website probeert alle woordenlijsten op het internet, groot en klein, samen te brengen om het zoeken naar woorden makkelijk te maken. Do it yourself DIY. Ook op deze website.
amateur