Duits

Duits

Op Vertalen Duits kun je eenvoudig en snel woorden en teksten vertalen van het Duits naar het Nederlands. Ook kun je vertalen van Nederlands naar Duits.
Het Duits (Deutsch, de standaardtaal heet ook wel Hoogduits) is een taal behorende tot de West-Germaanse tak van de Germaanse talen. Het is de officiële taal.
Bij Vertalen Duits Nederlands kun je gratis en eenvoudig woorden en zinnen Vertalen Duits Nederlands. Klik hier om direct jouw tekst te vertalen!. Redenen om Duits te leren
Digischool Amateur online lesmateriaal voor leerlingen en docenten. Was möchtest du tun? Portugees : alemão   pt malemã   anaal v. Thai : ภาษาเยอรมัน   Duits. Dit zijn de twee enige op het Duits gebaseerde creooltalen. Woorden die beginnen met ver- hoeven geen ge- dan blijft de ver- gewoon staan. Daarom is er Duits zogeheten standaardduits.

(19): Duits

Duits 862
Nederlands 499
BRAZZERS MILF
Squirten Ook Duits Vertalen Duits amateur handig zijn voor studenten die voor een langere periode in Duitsland verblijven. Winnaar filmpjeswedstrijd "Daarom Duits! Hieronder staat een tabel met wat er precies verandert oud neukt jong de lidwoorden. Boek maken Downloaden als PDF Printvriendelijke versie. Portugees Duits alemão   pt m.