Duits

Duits

Het Duits is een taal die door veel mensen gesproken wordt. . Het Duitse kabinet heeft ingestemd met een wetsvoorstel dat voorziet in het straffen van.
Op Vertalen Duits kun je eenvoudig en snel woorden en teksten vertalen van het Duits naar het Nederlands. Ook kun je vertalen van Nederlands naar Duits.
Het Duits (Deutsch) is een van de West-Germaanse talen. Het is de officiële taal van Duitsland, Oostenrijk en Liechtenstein, en één van de.

Duits - cockpit van

IJslands : þýska   is. Lederhose bepaald soort broek. Naast het vertalen van woorden en teksten van het Duits naar het Nederlands kun je hier ook teksten vertalen naar de door jouw gewenste taal. Wil je meer weten over deze nieuwe module? Vroeger werd het in veel meer woorden gebruikt, waaronder het wordt Schloss slot. In onder meer Namibië een vroegere Duitse kolonie , Frankrijk Elzas en landen van het voormalige Oostblok wordt het ook gesproken, maar zonder officiële erkenning.

Wat: Duits

MILF 403
Duits Deze woorden heten pijpen wel valse vrienden. Het is de officiële taal van DuitslandOostenrijk en Duits en een van de officiële talen van ZwitserlandLuxemburgBelgië OostkantonsDenemarken Zuid-Jutland en Italië Zuid-Tirol. Welsh : Almaeneg   cy. Nedersaksisch : Hoochdüütsch   nds. Duits Midden-Duits wordt gesproken in Midden-Duitsland, België, noordelijk Elzas-Lotharingen en Luxemburg. Duits wordt in veel landen Duits en buiten Europa gesproken. Ook in Noord-Amerika Canada en de VS wonen nog zo'n twee miljoen mensen die als moedertaal het Duits hebben, vooral in North Dakota en South Dakota.
Gapende anus Ruig
DUTCH Duits
Redenen om Duits te leren