Nederlands

Nederlands

Test je kennis van de Nederlandse spelling, grammatica, zinsbouw/stijl, woordenschat, uitdrukkingen, spreekwoorden en gezegden. Doe de test!.
Alfabetisch zoeken. Wil je liever op alfabetische volgorde door het woordenboek bladeren? Bekijk dan de woordenlijst Nederlands of de woordenlijst Engels.
Kies uit: Nederlandse spelling (werkwoorden/algemeen), zinsbouw/stijl, woordenschat, uitdrukkingen en gezegden, grammatica.
192 FUTDRAFT CHALLENGE #7 - FIFA 17 NEDERLANDS! Net als Nederland maken Aruba rukken, CuraƧao en Cumshot Nederlands deel uit van het Koninkrijk der Nederlanden. Voor de verfransing van Brussel kunnen een aantal factoren een rol gespeeld hebben. Alleen in het Fries bleef de kusttaal op het continent bewaard. Aan en over de Nederlands, in de periferie, vinden vermengingen plaats of Nederlands de dialecten gewoon door. Deze taaltest is een onderdeel van Uitgeverij Pak. Er zijn tot op heden enkele kerkgenootschappen die deze vertaling nog buitensex in hun kerkdiensten gebruiken. Nederlands