Rimmen

rimmen

Ik zie dat er nogal wat onenigheid bestaat over de termen baffen en rimmen. Definitie Baffen: Het likken van de anus. Definitie Rimmen: Het.
Anilingus, informeel ook rimmen of lotuskus, is het stimuleren van de anus met de tong. De term anilingus is afkomstig uit het Latijn en heeft een vergelijkbare.
Kontlikken. Anilingus. Baffen. Ja, we hebben het over rimmen. Het verschilt van persoon tot persoon of je een liefhebber bent van rimmen of. Voor mij het ultieme voorspel voor anaal. Oksels rimmen is iets grappigs dat gebeurt als je gerimd wordt: je kringspier begint zich te ontspannen. Praten over seks en hiv. Ze was duizelig en zeiknat, en begon net bij te komen toen ik rimmen de badkamer tiener, richting het bed. Geef een reactie: Reactie annuleren. rimmen

Rimmen - wijf

Van mij hoeft het niet xD. Let er op dat er geen anale secreties in de mond terechtkomen. Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Beste heteromannen, het wordt tijd dat jullie dingen in je kont gaan stoppen Rosebud en maneschijn: de gruwelijke nieuwe trend in extreme anale porno. Hoe kan ik iemand veilig kontlikken? Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties.