Tiener

tiener

Een tiener is een persoon die tien tot en met negentien jaar oud is. Oorspronkelijk verwijst de term naar het achtervoegsel -tien, dat in het Nederlands in de.
tiener (iemand in de leeftijd tussen 10 en 19 jaar). M. Philippa e.a. Etymologisch Woordenboek van het Nederlands. tien telw. '10' Onl. tēn in ten.
Van je 13e tot en met je 17e, in nederland ben je vanaf je 18e volwassen en vanaf je 21e onafhankelijk. 6 jaar geleden. 0 0. 0 0. Reactie plaatsen. Karena. Een antwoord moet uitleg geven. Vertaling jaarverslagen en corporate communicatie. Klik hierstel je vraag en krijg. Als jouw bijdrage niet aan de richtlijnen voldoet, zal het moderatie team het moeten aanpassen. Voor meer tiener en tiener klik  hier  en probeer  gratis en zonder verplichtingen  de  Dikke Van Anaal Online.

Tiener - Nicky anaal

Misschien is je antwoord al gegeven? Om whea.info goed te laten functioneren, maken we gebruik van cookies. whea.infoipt "whea.info", function {. Je kunt een video toevoegen aan je antwoord door de URL van de video hier in te vullen. Ik ben geweigerd voor een MBO opleiding, wat nu?