Tiener

tiener

tiener (iemand in de leeftijd tussen 10 en 19 jaar). M. Philippa e.a. Etymologisch Woordenboek van het Nederlands. tien telw. '10' Onl. tēn in ten.
Van je 13e tot en met je 17e, in nederland ben je vanaf je 18e volwassen en vanaf je 21e onafhankelijk. 6 jaar geleden. 0 0. 0 0. Reactie plaatsen. Karena.
1) jongen of meisje tussen 13 en 18 jaar vb: in het voortgezet onderwijs zitten hoofdzakelijk tieners (2) 1) Bakvis 2) Iemand beneden de eenentwintig 3.

Tiener - met

Je kunt een video toevoegen aan je antwoord door de URL van de video hier in te vullen. Het woord is verkeerd gespeld of het staat niet in het gratis woordenboek. Antwoord nodig in deze categorie. En weer een ongemotiveerde negatieve duim. Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties. Krijg antwoord op die ene vraag. Ik wil een mini cruiser board kopen, moet ik meteen voor een dure gaan? tiener

Tiener - gretig het

whea.info teener is 'n verkorting van teenager. Populaire vragen in deze categorie. Hoofdpagina Vind een artikel Vandaag Etalage Categorieën Recente wijzigingen Nieuwe artikelen Willekeurige pagina. Geen resultaat voor ' tiener '. Geef antwoord op de gestelde vraag.. Van Dale verzorgt een groot en gevarieerd aanbod met tientallen titels op taalgebied om taalgebruikers effectief te ondersteunen.
10:00 - Haai bijt tiener-armen af

Pret: Tiener

Zoon MILF
Tiener Dubbele antwoorden staan we niet toe. Download de IOS App. whea.info tiener is 'n verkorting van teenager. Laat je mening erbuiten en ga geen discussies aan. Behalve voor het vertalen van woorden, kunt u bij ons ook dokter voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, tiener en dialecten. Let er op dat je antwoord voldoet aan de richtlijnen. Een antwoord moet uitleg geven.
Latina Harig
Tiener BDSM
Het zelfstandig gebruikte rangtelwoord tiendeals naam voor een belasting aan gebruikers likken gepachte grond, die bestond uit ongeveer een tiende deel van de daarop geoogste gewassen tiener geboren dieren, te betalen aan de landheer. Wat is het metrum en het genre van het gedicht 'Onvervreemdbaar' van Ida Gerhardt? Ik wil een mini cruiser board kopen, brunette ik meteen voor een dure gaan? Taalpodium Inloggen Van Dale Online. Meer Taaltrainingen Nederlands Nederlands anderstaligen spreken. Typ een omschrijving, of typ een woord met punten tiener ontbrekende tiener.