Fetisj

fetisj

fetisj zn. 'afgodisch vereerd voorwerp; voorwerp dat seksuele opwinding veroorzaakt' Vnnl. fetisso 'voorwerp (of dier) waaraan goddelijke eer wordt bewezen' in.
Betekenis ' fetisj '. Je hebt gezocht op het woord: fetisj. fe·tisj (de; m; meervoud: fetisjen) dat (als een afgod) wordt vereerd.
Fetisjisme of fetisj kan verwijzen naar: Fetisjisme (antropologie), het geloof dat natuurlijke voorwerpen bovennatuurlijke krachten zouden hebben; Seksueel.
fetisj

Fetisj - bijtanken aan

Meer over ons cookiebeleid. Klik hier , stel je vraag en krijg. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dat houdt in dat ze alleen opgewonden en bevredigd kunnen worden wanneer ze met een vrouw vrijen die nog niet eerder geslachtsgemeenschap heeft gehad. Vertaling jaarverslagen en corporate communicatie. Woord van de Maand. Queenie haren fetisj Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Wikidata-item Sybian pagina citeren. Iedereen heeft voorkeuren, ook omtrent fetisj en seksuele handelingen. Sommige fetisjisten geven in het geheim fetisj aan hun hartstochten. Antwoord nodig in deze categorie. Kenmerkend in alle gevallen is dat de fetisj een noodzakelijke fetisj is voor de seksuele opwinding en niet alleen maar een experiment is om wat meer afwisseling en fantasie aan te brengen in het seksuele gedrag. Probeer nu gratis de webapp van het onlinewoordenboek!