Nederlands

Nederlands

De Taalunie is een beleidsorganisatie voor het Nederlands. Wij ontwikkelen beleid, producten en diensten zodat het Nederlands optimaal benut kan worden.
Compleet overzicht van links voor iedereen die meer wil weten van de Nederlandse taal. whea.info is dochter van Startpagina.
Typ een Nederlands woord en klik op Opzoeken. Zoek op 'Ik heb geen spijt dat ik naar Nederland ben gegaan, wel had ik de Nederlands ‎ Gezegden · ‎ Quotes · ‎ Meer info · ‎ Woord eindigt op. Nederlands Geschiedenis van het Nederlands pijpen Geschiedenis van de Nederlandse spelling · Oudnederlands · Middelnederlands · Vroegnieuwnederlands · Nieuwnederlands. Men moet echter ook rekening houden met het feit dat anderstaligen, onder wie ook Franstaligen, even goed voor Vlaamse partijen stemmen. Nederlandse grammatica · Croma-zin · Hete hangijzers · Inversie Nederlands Samentrekking. Typ een Dildo woord en klik op Opzoeken. De Nederlands van de 'algemene' schrijftaal in deze werken is interessant omdat 'Nederlands' daarbij een uitzondering is.

Nederlands - vingers eigen

Deze wijziging was eigenlijk bedoeld om ook het Fries een officiële status te geven. Alfabet Officiële status Officieel in. Giphart en Van Royen komen naar Vlaanderen voor Boekenweek. Het Nederlands is echter slechts een kleine immigrantentaal in de V. Daarvoor in de plaats komt de beschrijving van de rauwe werkelijkheid, de onmenselijkheid, en veel aandacht voor lichamelijkheid en seksualiteit. Kijk op whea.info of whea.info. Dit zijn bijna allemaal immigranten en hun kinderen die na de Tweede Wereldoorlog naar Canada zijn vertrokken.

Nederlands - met harig

Binnen de Europese Unie EU is het de achtste meest gesproken taal na het Duits, Frans, Engels, Italiaans, Pools, Spaans en Roemeens. Het Oudnederlands, dat wil zeggen het Nederlands zoals dat tot ca. Zie Werkwoord Nederlands en Lijst van sterke en onregelmatige werkwoorden in het Nederlands voor de hoofdartikelen over dit onderwerp. Volg de Taalunie op Twitter. Vertaal woorden van Nederlands naar Engels met één druk op de knop.