Pijpen

pijpen

Het stimuleren van de penis met de tong en mond heet pijpen. Veel jongens vinden het lekker om gepijpt te worden. Hoe werkt het en hoe kan je beter pijpen ?.
Als een jongen gepijpt wordt kan hij klaarkomen. Je likt met je tong aan de penis en eikel of laat de penis in je mond glijden. Lees hier hoe pijpen werkt.
Lekkerder pijpen kun je leren. Onze tips kun je gelijk toepassen om een man optimaal te bevredigen. Leer vooral de Ultra Pijp Techniek!. pijpen

Pijpen - compilatie

Jij zit op de rand van het bed of een stoel. Laat me je een gênant geheimpje vertellen... Om te beginnen moet je in een comfortabele  positie zitten. Sense Zuid-Holland, regio Rotterdam, Dordrecht, Leiden en Gouda. Hier vind je verschillende variaties en tips. Als klap op de vuurpijl leren wij jou ook hoe je hem op de hoogste treden van genot kunt brengen met de Ultra Pijp Techniek. Of vingeren ermee en ga door met iets anders, bijvoorbeeld aftrekken. Vriend kijkt naar andere vrouwen? Ook is er aandacht voor seksuele problemen en hoe je deze kan oplossen. En pijpen is brunette. Seks in de praktijk.