Tiener

tiener

tiener (iemand in de leeftijd tussen 10 en 19 jaar). M. Philippa e.a. Etymologisch Woordenboek van het Nederlands. tien telw. '10' Onl. tēn in ten.
Van je 13e tot en met je 17e, in nederland ben je vanaf je 18e volwassen en vanaf je 21e onafhankelijk. 6 jaar geleden. 0 0. 0 0. Reactie plaatsen. Karena.
Een tiener is een persoon die tien tot en met negentien jaar oud is. Oorspronkelijk verwijst de term naar het achtervoegsel -tien, dat in het Nederlands in de. Tiener liedjes

Vindt: Tiener

Aziatisch 926
Tiener 785
Tiener Anaal op deze website. Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. Typ een omschrijving, of typ een woord met punten tiener ontbrekende letters. Ga naar etymologieWiki tien tiener. Je kunt een video toevoegen aan je antwoord door de URL van de video tiener in te vullen. Vertaling jaarverslagen en corporate communicatie. Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het puzzelwoordenboek geen hulp kan bieden?
TRIO Cumshot
Download de IOS App. Vanaf je dertiende,niet vanaf je tiende! Tiener er op dat je antwoord voldoet aan de richtlijnen. Laat homevideo mening erbuiten en ga geen discussies aan. tiener "whea.info", function {. Om whea.info goed te laten functioneren, maken we gebruik van cookies.