Anaal

anaal

Sommige jongeren vinden anale seks lekker. Hoe doe je het? En waar moet je op letten? Lees hier hoe anale seks werkt en hoe je er beter in wordt.
Anale seks is seks waarbij de penis in de anus gaat. Ben je nieuwsgierig maar heb je het nooit eerder gedaan, dan hebben we een paar dingen voor je op een.
Anaal spoelen voorkomt je dat je tijdens anale seks in aanraking komt met ontlasting. Het voorkomt soa's en hiv niet. Lees hier meer over anaal spoelen. Amateur een goede seksuele relatie is uw beider instemming voorwaarde voor samen anaal. Mits je niet in anaal valkuilen stapt. Je mag Dutch porn je berichten bewerken. Denk er goed over na voordat je aan anale seks begint. Testen in jouw regio. Spoel niet met laxeermiddelen of zeep, deze irriteren je slijmvliezen.

Anaal - wat

Ter controle kun je natuurlijk even voelen met je vingers. Zoek in deze topic. Daardoor is er bij anale seks veel meer frictie dan bij vaginale seks en is gebruik van glijmiddel dus aan te raden. Door deze bij de partner met de mond en of de tong te stimuleren wordt de kringspier losser en is penetratie gemakkelijker en minder onprettig. Gereedschap schoonmaken Maak het gebruikte gereedschap goed schoon met zeep en heet water. Seks, alcohol en drugs. anaal Depravity Favours the Bold