Broer

broer

1) jongen of man met dezelfde ouders als jij vb: ik heb twee broers en een zusik heb een broertje dood aan werken [dat doe ik niet graag].
Geert Wilders zegt debat RTL af wegens interview met broer afzegging dat RTL Nieuws een interview met zijn broer Paul heeft gepubliceerd.
Woedend was Geert Wilders, dat RTL zijn broer had geïnterviewd. Paul Wilders vertelde de nieuwszender dat hij het gedachtegoed van zijn.
We Will Not Back Down: Dr Ted Broer & Josh Tolley broer

Broer - 18-jarige Geile

Maar hij heeft genoeg vrienden die hij op moeilijke momenten kan bellen. Paul Wilders plaatste voor het eerst in jaren een afkeurende tweet waarin hij zich excuseerde voor zijn broer Geert, die een plaatje van Merkel tweette met bloed aan haar handen na de aanslag op een kerstmarkt in Berlijn. Koninklijke familie poseert voor jaarlijkse fotosessie in Lech. Engels : brother   en. Hij wilde dat de Lijst Pim Fortuyn LPF werd opgeheven. Wil je meer woorden en mogelijkheden? In het filmpje zien we lijsttrekker Kees van der Staaij de evergreens uit het verkiezingsprogramma nog eens op een rijtje zetten: drie miljard euro erbij voor defensie, minder regels in de zorg, een hogere kinderbijslag en de terugkeer van een minister van Landbouw "die weet hoe het eraan toegaat op de boerderij, op de kotter of in de kas".