Fetisj

fetisj

Fetisj. Duits: Fetisch, der; Frans: f├ętiche. Een levenloos voorwerp of een lichaamsdeel waarvan de seksuele bevrediging bij uitstek afhankelijk is geraakt.
Heeft iedereen een fetisj? En is een fetisj gevaarlijk voor je partner, kinderen of collega's? Moeten we iemand met een fetisj in het hokje.
Fetisjisme of fetisj kan verwijzen naar: Fetisjisme (antropologie), het geloof dat natuurlijke voorwerpen bovennatuurlijke krachten zouden hebben; Seksueel.

Amanda Klara: Fetisj

FETISH Alles over jouw fetisj. Nee die ander Mijn fetisj staat er trouwens fetisj bij, maar zeg niet welke. Concept [ bewerken ]. Overigens spreken we daar alleen van als die seksuele opwinding voor niet-menselijke objecten ook problemen geeft, zoals cumshot in het dagelijks seksueel functioneren, in de relatie of als iemand er zelf onder lijdt. Overgenomen van " whea.info?
Blowjob MILF
DUITS 56
Vernedering BBC
fetisj

Fetisj - een

Als jouw bijdrage niet aan de richtlijnen voldoet, zal het moderatie team het moeten aanpassen. Algemeen gezegd komen fetisjen gericht op het menselijk lichaam, bijvoorbeeld voeten, of voorwerpen dicht bij het menselijk lichaam, zoals kleding, het meeste voor. Woord van de Dag. Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties. De betreffende persoon moet daarbij leren te reageren op prikkels en situaties waarbij hij voorheen geen opwinding voelde. Fetisj: status quo of hinderlijk? Iedereen vindt iets anders lekker en als het op seksualiteit aankomt is dat niet anders.