Nederlands

Nederlands

Test je kennis van de Nederlandse spelling, grammatica, zinsbouw/stijl, woordenschat, uitdrukkingen, spreekwoorden en gezegden. Doe de test!.
De Taalunie is een beleidsorganisatie voor het Nederlands. Wij ontwikkelen beleid, producten en diensten zodat het Nederlands optimaal benut kan worden.
whea.info: site over de Nederlandse taal, handige taallinks, spellingtest, Nederlands leren en meer. Ook vind je op deze site een gratis online.

Nederlands - mature

Daardoor is de huidige verwantschap van het Nederlands en Duits wat voor een belangrijk deel ook op het Frankisch is terug te voeren ook groot, met name wat betreft de woordvolgorde. Deze taaltest is een onderdeel van Uitgeverij Pak. In de voormalig Nederlandse kolonie Nederlands-Indië wordt het Nederlands vooral nog gesproken door ouderen, die het koloniale bewind nog enige tijd hebben meegemaakt. whea.info meer dan één miljoen bezoekers per dag.. Het arrondissement Duinkerke van het Noorderdepartement , ook wel de Franse Westhoek genoemd, is vanouds een Nederlandstalig gebied in Frankrijk.
Nederlands