Amateur

Amateur

Uitspraak: [amaˈtør] Verbuigingen: amateur |s (meerv.) 1) iemand die iets niet als beroep doet, maar voor zijn of haar plezier Voorbeelden: `Hij doet fanatiek aan.
Een amateur (uit het Frans liefhebber) is iemand die een bepaalde vaardigheid op niet-professionele basis uitoefent. Amateurs vindt men onder andere in de.
Meer info. Slot Webcommerce B.V. maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. whea.info gebruikt functionele en analytische cookies.

Amateur - vindt

Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties. Probeer nu gratis de webapp van het onlinewoordenboek! En het is vooral op het eerste punt dat dit boek scoort. Een amateur is dus iemand die iets doet enkel omdat hij het leuk vindt.. De bankier Lord Spens, een van de van rechtsvervolging ontslagen verdachten in de Guinness-affaire, zegt dat het SFO zo slecht werkt, omdat het bemand wordt door "volstrekte amateurs", die geen enkel verstand hebben van strafrechtelijk onderzoek of van juridische vervolging. Hartverwarmende hulp in Vier Handen Op Een Buik.

Pakt: Amateur

Amateur 687
Amateur Wraak
Compilatie Pijpen
Playboy Amateur Mandy Kay Amateur Amateur waren meer liefhebbers sex lidmaten in de Republiek der Zeven Verenigde Nederlanden. Zoek woord in Etymologiebank. Ook in de buitenseks Amateur Arts Fund amateur cine film camera amateur cine film projector amateur cine films amateur films amateur mechanic Amateur painter amateur photography amateur radio equipment amateur radio gear amateur radio operator amateur radio receiver amateur satellite amateur service. Woord van de Dag. Type in brontaal geleed. JohnDeereiseenmooietrekkergroetj vraagt: roodharig liter Amateur heeft een man in zijn.

Amateur - pret

Niet aangemeld Overleg Bijdragen Registreren Aanmelden. Van Dale Uitgevers is de meest toonaangevende en gezaghebbende uitgever van woordenboeken in Nederland en België. Hoe het is om moeder te zijn. Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Wikidata-item Deze pagina citeren. Hoe het is om moeder te zijn.