Kwartet

kwartet

samen 8 kwartetten vormen. Een kwartet bestaat uit 4 kaarten die bij elkaar horen. 4x Bibi, 4x Bart enzovoort. Het doel van het spel is zoveel.
Kwartet: Speel kwartet tegen 3 computer tegenstanders. Probeer de meeste kwartetten te krijgen. Vraag aan tegenstanders kaarten van jouw incomplete.
1) in muziek: vier muzikanten of zangers. (2) muziekstuk voor vier partijen vb: Beethoven schreef dit kwartet toen hij nog jong wasmuziekgezelschap be.

Kwartet - pakt

Elk kwartet bestaat uit vier bij elkaar horende kaarten. Als alle spelers hun kaarten kwijt zijn, is het spel afgelopen. Voor een gevorderde speler worden echter al snel de gebreken. Vind de hoeken, richt en maak de tafel leeg om te winnen. Degene met de meeste kwartetten wint het spelletje. De kaarten tonen dan: Andere mogelijkheden zijn: vier locomotieven uit verschillende landen, vier steden in verschillende landen, vier elektrische apparaten in verschillende kamers. kwartet Atlantic Trombone Quartet - Eerste Trombone Kwartet (Saskia Apon) Kolonisten van Kwartet is een spel dat altijd blijft uitdagen. De kaarten behandelen meestal één thema dat is uitgesplitst in steeds vier bij elkaar horende voorwerpen. Ook op deze website. Het doel is namelijk om vier bijelkaar horende voorwerpen bijelkaar te spelen. In het begin heb je geen idee welke kaarten je medespelers in handen hebben. Het spel de kwartet door slim te spelen en te vragen zoveel mogelijk setjes van vier kaarten te verzamelen, de kwartetten.