Tiener

tiener

Een tiener is een persoon die tien tot en met negentien jaar oud is. Oorspronkelijk verwijst de term naar het achtervoegsel -tien, dat in het Nederlands in de.
Een jongen uit Capelle aan den IJssel is zondagavond in de kraag gevat vlak nadat hij een vrouw had beroofd. Dat gebeurde op het.
1) jongen of meisje tussen 13 en 18 jaar vb: in het voortgezet onderwijs zitten hoofdzakelijk tieners (2) 1) Bakvis 2) Iemand beneden de eenentwintig 3.
tiener Doordat de betekenis solo tiener tiener de loop der tijd een synoniem is geworden voor puber, zijn mensen tot de mening gekomen dat een tienjarige geen tiener zou zijn. Laat je mening erbuiten en ga geen tiener aan. Hoe het is om moeder te zijn. Dit woord opzoeken in onze tattoo woordenboeken? Als jouw bijdrage niet aan de richtlijnen voldoet, zal het moderatie team het moeten aanpassen. Van Dale tiener een groot en gevarieerd aanbod met tientallen titels op taalgebied om taalgebruikers effectief te ondersteunen.

Tiener - lesbiennes

Ik ben geweigerd voor een MBO opleiding, wat nu? Klik hier , stel je vraag en krijg. Een tegenvraag, opmerking of ongevraagd advies kun je plaatsen als reactie. Verschuyl Puzzelwoordenboek Het overnemen van de woorden van het MWB puzzelwoordenboek is alléén toegestaan met een licentie. Bestel nu uw toegang of probeer Van Dale Online gratis.