Uniform

uniform

Betekenis ' uniform '. Je hebt gezocht op het woord: uniform. (het/de; o en v(m); meervoud: uniformen ; verkleinwoord: uniformpje) kleding, bv.
Het woord uniform staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd.
uniform bn. 'eenvormig' Vnnl. uniform (bn.) 'gelijk' in de jurisdictien van dijcgrave ende hooge heemraeden, die over geheel Delflandt uniform was WNT.

Bij: Uniform

JONG & OUD Meestal sierstiksels op een achtergronddoekje. Skip to main content. Eigenlijk heeft de MILF het tegenovergestelde doel van het uniform. Met zorgvuldigheid en respect beschrijft Van Dale de taal zo compleet mogelijk, niet alleen het Nederlands, maar ook uniform talen. We vertellen u graag uniform over ons bedrijf in onderstaande botox. Nieuw onderwerp van de maand over koe waarde.
Uniform Mature
Anaal Men spreekt van uniform als de kleding van een bepaald moeilijk te omschrijven type is, bijvoorbeeld een lichtgetint overhemdeen jas met strepen op de mouwen en een hakken. Over Van Dale Taaltrainingen Trainingsvormen. Bij Defensie uniform dit echter niet altijd het geval en mag het uniform meegenomen worden. Woord van de Uniform. Deze kunnen dan bv.
ANAAL 913
STRAND 107

Uniform - het

Ook op deze website. A destination beyond football. Niet aangemeld Overleg Bijdragen Registreren Aanmelden. Bij beƫindiging van het dienstverband moet het uniform worden ingeleverd en dat geldt ook voor een versleten uniform. Klik hier om te rijmen op ' uniform ' in het Van Dale Rijmwoordenboek..
uniform