Amateur

Amateur

Uitspraak: [amaˈtør] Verbuigingen: amateur |s (meerv.) 1) iemand die iets niet als beroep doet, maar voor zijn of haar plezier Voorbeelden: `Hij doet fanatiek aan.
Hij doet fanatiek aan wielrennen, maar blijft het liefst amateur. - He gets fanatic about cycling, but preferably stays at an amateur level. amateurorkest - amateur.
Een amateur (uit het Frans liefhebber) is iemand die een bepaalde vaardigheid op niet-professionele basis uitoefent. Amateurs vindt men onder andere in de. Ga naar etymologieWiki amateur zn. Overgenomen van " whea.info? Rukken amateur is Amateur iemand die iets doet enkel omdat hij het leuk vindt Amateur komt uit Nederlands frans en het betekend liefhebber. Krijg antwoord op die ene vraag. Wat betekend amateur eigelijk?? Hoe het is om Amateur te zijn.

Amateur - cockpit

Hoofdpagina Vind een artikel Vandaag Etalage Categorieën Recente wijzigingen Nieuwe artikelen Willekeurige pagina. Hij doet fanatiek aan wielrennen, maar blijft het liefst amateur. Er waren meer liefhebbers dan lidmaten in de Republiek der Zeven Verenigde Nederlanden. Een tegenvraag, opmerking of ongevraagd advies kun je plaatsen als reactie. Soms ook als eerste lid van een samengesteld woord: amateurdichter. Dit is géén waardevol antwoord op de vraag. Amateur