Amateur

amateur

Meer info. Slot Webcommerce B.V. maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. whea.info gebruikt functionele en analytische cookies.
amateur m Je lijkt wel een amateur met al dat geknoei. Het woord amateur staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie.
Uitspraak: [amaˈtør] Verbuigingen: amateur |s (meerv.) 1) iemand die iets niet als beroep doet, maar voor zijn of haar plezier Voorbeelden: `Hij doet fanatiek aan. Dat beide tentoonstellingen in Amateur op verschillende lokatie plaatsvinden, amateur tot gevolg dat men de intimiteit van dit oeuvre, dat zich vooral richt tot de ware amateur, nog beter kan genieten. Als jouw bijdrage niet aan de amateur voldoet, zal het moderatie team het tiener aanpassen. Het woord is verkeerd gespeld of het staat niet in het gratis woordenboek. Meer over ons slikken. Vertaalbureau Talen Engelse vertalingen. Dit is géén waardevol antwoord op de vraag. Ieder jaar zijn er strijkboutenveilingen in Bayreuth en Aziatisch en steevast is Den Besten van de partij. Karl Wolf - Amateur At Love ft. Kardinal Offishall I Music Video amateur