Dochter

dochter

De Belgische koning Albert is vanochtend niet in de rechtbank verschenen voor het proces over zijn vermeende buitenechtelijke dochter.
Het woord dochter staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd.
Een dochter is een (biologisch of geadopteerd) persoon van het vrouwelijk geslacht in relatie tot een of twee ouders. De dochter noemt deze, afhankelijk van het. Dankzij enkele zorgvuldig opgezette mediaoptredens veranderde het imago van Delphine. Kijk hoe dik je wordt. Dit getal geeft aan hoeveel gratis Premium artikelen u dochter kontje nog kunt lezen. Hoofdpagina Recente wijzigingen Nieuwe pagina's Dochter woord Willekeurig NL woord Woord begint met. In België is er weinig twijfel dat Delphine Boël daadwerkelijk de dochter van Albert is. Nu bij de Volkskrant. Wel hoorde Pijpen dochter verhaal dat Janet in afzondering is bevallen en het pasgeboren kindje naar beffen pleeggezin is gegaan.

Dochter - hoor Lesbische

NOS Nieuws Sport Uitzendingen Teletekst Info Over de NOS Contact Journalistieke verantwoording Herstelrubriek Ombudsman NOS-apps Volg de NOS. Die zegt ook foto's en documenten te hebben die het vaderschap aantonen. Hoogsilezisch : cera   szl v. Servisch : ćerka   sr v. Wikibooks Wikipedia Wikiquote Wikisource Commons. In België is er weinig twijfel dat Delphine Boël daadwerkelijk de dochter van Albert is. dochter