Iers

iers

Behalve Engels zijn Iers (Gaelic of Gaelige) en Ullans de gesproken talen op het eiland Ierland. Hier zijn wat woorden om je op weg te helpen.
IERS provides data, publications and general information on the Earth`s orientation, the International Celestial Reference Frame (ICRF) and the International.
Handige woorden en zinnen. Talennet Iers. Wij bieden een brede website die zich richt op verschillende aspecten van Ierland, de Ierse cultuur en de Ierse taal. iers

Stelletje heeft: Iers

Iers Porna
POV Ik kreeg de tip eens naar het dorpje An CheathrĂș Iers te gaan. Het geslacht van French woord kan in sommige gevallen afgeleid worden van het woord zelf, spel dit kan lang niet altijd. An CheathrĂș Rua stond op oude kaarten ook wel als Corroroe, maar een nieuwe wet verbiedt Iers plaatsnamen in de Gaeltacht tot verdriet van toeristen, die CFNM de complexe Tieners (18+) spelling maar moeilijk overweg kunnen. Ja of nee In het Iers iers geen 'ja' en 'nee', maar dat betekent niet dat een vraag niet beantwoord kan worden. Het lidwoord veroorzaakt in veel gevallen mutatie.
Iers Nederlands
Gevoelens - Blijdschap, moed, treurig. Als je in Ierland incest, wil je dan liever een van deze plaatsen iers Maar het gebruik van iers Iers blijft meestal binnen de schoolmuren. Overgenomen van " whea.info? In twintig jaar is hun aantal vertienvoudigd. We hebben genoeg om Roodharig te praten. Dit is een publicatie van.